Med "bestill en bibliotekar" hjelper vi deg å finne de opplysningene du trenger.

Bestill en bibliotekar

av Reidar Bjorvatn
01.08.22
Har du noen ganger brent inne med et spørsmål foran en informasjonsskranke? Kanskje du ikke visste hva du egentlig lurte på eller hvordan du skulle si det? Da er du ikke alene!

Spørsmål og behov dukker opp i alle mulige sammenhenger, for eksempel når vi skal ut og reise, under lunsjen eller når vi skal pusse opp boligen. Som regel vet vi litt om emnet. Men vi vet gjerne ikke hvor mye informasjon vi trenger eller hvor avansert den må være. Det finner vi først ut etter hvert.

Vi som jobber på biblioteket er informasjonsspesialister. Vi har tilgang til en rekke kilder, både trykte og digitale, og vi er flinke til å kartlegge informasjonsbehov. Om vi ikke kan gi deg det endelige svaret, hjelper vi deg i hvert fall et godt steg videre i prosessen.
I september formaliserer vi dette tilbudet ved å opprette tjenesten «Bestill en bibliotekar». Denne veiledningen foregår via e-post eller telefon eller, ved behov, også som en samtale på hovedbiblioteket.

Vi blir flinkere for hvert spørsmål og håper derfor på mange spørsmål. Du kan lese mer om tilbudet her.

Bruk biblioteket, bruk mulighetene, bruk oss!